Begin voor jezelf samen met ons vandaag!

margadekkers.nl

Introductie

FM

 

Marga Dekkers is onderdeel van een snel groeiend bedrijf op de parfummarkt.

FM World is een jong en dynamisch bedrijf, in staat om snel te reageren en in te spelen op wensen van klanten. Hierdoor kan ik een grote verscheidenheid aan geuren: fris, fruitig, oosters, houtig en vele anderen aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Tevens bied ik een kwalitatief zeer hoge make-up lijn voor een zeer gunstige prijs!

Betaal minder dan in de reguliere winkel!

Marga Dekkers biedt kwaliteit parfum! U betaalt niet voor dure flesjes, verpakkingen en TV-commercials, dit is het geheim achter de FM formule. De vormgeving van de flesjes is eenvoudig dan wel doeltreffend. Dit heeft een positief effect op de prijs. De Parfumflesjes dragen de FM naam en zijn genummerd naar de geur. FM World zet een geheel eigen product op de markt die beslist niet onder doet maar dan voor een betaalbare prijs. Vindt jij de geur ook belangrijk (dus niet het merk, flesjes etc.) dan zijn de parfums van Federico Mahora (FM) een geweldig alternatief!

De FM Slogan is dan ook;

U draagt de geur, niet de Verpakking!

De geursamenstellingen van de parfums van FM zijn ontworpen door een internationaal bekende wereldleider in deze industrie. Die creëert, ontwikkelt en fabriceert al meer dan honderd jaar voor allerlei cosmetica geuren in de wereld.

Het assortiment dat FM op de markt brengt in meer dan 50 landen bestaat o.a. uit Parfums, Make-up, deodorant, huidverzorging, scheerschuim, after shave balsem, bad en geparfumeerde douchegel, "for home" producten en "wellness" producten. Ieder jaar worden er nieuwe geuren en artikelen toegevoegd. De producten vinden hun weg via het relatie marketing systeem met behulp van een wereldwijd opererend netwerk van enthousiaste partners.

Meer weten? neem gerust contact op!